lördag, november 19, 2005

Offentliggör vilka moskéer i Sverige som predikar hat och terrorism !


Radikala moskéer som predikar terrorism, inte bara i Sverige utan också i hela Europa, borde listas som nationella säkerhetsrisker och kriminella samlingspunkter. I Aftonbladet den 19:e november skrivs:

”Abu Usama el Swede, 28, pekas ut som den terroristmisstänkte 18-årige svenskens förebild.”

”Abu Usama el Swede är född i Sverige av svenska föräldrar, konverterade till islam i slutet av 90-talet och uppfattas i dag av vissa som en av de mest militanta muslimerna i Sverige. Han träffade 18-åringen i Bellevuemoskén i Göteborg.”

"En plikt att döda"

När Runar Søgaard tidigare i år predikade och kallade Muhammed för "förvirrad pedofil", skrev Abu Usama el Swede i ett forum:"Det är en muslims plikt att släcka denne kaffers liv".
-Jag la ut ett uttalande vad straffet är för den som begår en sån handling som Runar gjorde. Uttalandet kom från en annan man, en islamisk lärd man.Vad tycker du om den här mannens uttalande?

- Det får stå för honom.

Bellevuemoskén i Göteborg där 18-åringen och Abu Usama träffades är känd för sin extrema tolkning av islam”

Det finns absolut inte ett enda rättsligt argument varför inte dessa moskéer inte skall kunna listas och övervakas för att man därefter i en förlängning skall kunna stänga igen dem ifall nödvändigt.

Samma övervakning sker idag av nazistiska organisationer. Det är statens skyldighet att se till att medborgarna lever i säkerhet och välbefinnande genom att bekämpa terror, dödshot och antidemkoratiska fundamentalister
.

Dessutom så skulle en listning av radikala moskéer vara en tjänst för Sveriges moderata och demokrati praktiserade muslimska församlingar genom att hjälpa de troende att undvika platser som predikar radikalism och terror !

Vi kan börja med att lista Bellevuemoskén i Göteborg !

Läs artikeln på Aftonbladet.

1 Comments:

At 20/11/05 1:14 em, Blogger vinterbadaren said...

Och "Die dumme Schweden" sover som vanligt lugnt sin törnrosasömn.
Några informativa länkar:

http://www.thereligionofpeace.com/

http://www.fomi.nu

 

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se