måndag, december 12, 2005

Comhem föredrar penningen istället för moral och lag !

Som svar på vårt upprop mot Al Jazeera i svenska kabelnät svarar Franca Rossander, chef för tv hos kabelbolaget comhem:

”Com Hem är en distributör av tv, bredband och telefoni. Som distributör kan och
ska vi kan inte gå in och censurera innehåll på olika webbsajter eller inslag i
tv. Så länge det finns efterfrågan och kanalen följer tillämplig lagstiftning så
är det upp till våra kunder vad de vill titta på. På Com Hem erbjuder vi stor
valfrihet i vår paketering av tv-kanaler för att ingen ska behöva få med en
tv-kanal som man inte aktivt har valt att titta på.

Vänliga hälsningar

Franca Rossander”


Vår uppmaning står fast enligt nedan svar till Franca:

"Bäste Franca

Det är just lagen vi skall följa. Som du kanske vet så har vi en lag om hets mot folkgrupp samt terrorism ( oavsett om det är handlingen i sig eller medhjälp och understöd av terrorism).

En tv-kanal som till och med har medarbetare som döms för terrorism samt välvilligt sprider terroristernas hotelser utövar inte seriös och objektiv nyhetsrapportering utan propaganda !

Al Jazeera uppmanar till hets mot judar och väst, och visar mer än nödvändigt i tv när terrorister hugger huvudet av deras offer ! TV-kanalen väljer att visa dessa vedervärdiga handlingar för att hjälpa terroristerna att sprida deras skräckpropaganda och därigenom främja deras agenda !

Franca, sover du fridfullt när nästa offer blir halshugget av en förövare som har blivit inspirerad av terroristpropagandan på Al Jazeera ? Eller när nästa offer blir sprängs i bitar, igen, inspirerad av Al Jazeera ?

Att understödja olagligheter som Al Jazeera gör är just- olagligt. Och det är din förbannande demokratiska skyldighet att ta ställning mot dessa vedervärdigheter !

Oavsett vilket borde ditt samvete sätta stopp för comhems distribution tills åtminstone Al Jazeera lär sig att censurera de mest blodiga klippen där offrens huvuden rullar av axlarna !

Nuvarande Al Jazeera har inte någon plats i demokratins press- och yttrandefrihet. Att kunna yttra sig är en rättighet och skall vara lika för alla. Vilken trosåskådning eller politisk inriktning som helst skall kunna yttra sig, OM, de faller inom lagens ram ! "

Hjälp till och skicka protester till:
franca.rossander@comhem.com !

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se