fredag, december 16, 2005

Ännu en gång stenattack mot brandbil i Rosgengård, Malmö !

TT rapporterar:

”Ännu en gång har ett av räddningstjänstens utryckningsfordon utsatts för stenkastning i Malmö. Strax efter 19.30 på kvällen larmades brandkåren om en brand i en trappuppgång i stadsdelen Rosengård. Själva branden släcktes snabbt - den hade fått fäste i en barnvagn - men när släckningsbilarna skulle lämna området utsattes en av dem för stenkastning. Polis tillkallades men ingen skyldig kunde pekas ut. Utryckningsfordon från polis, brandkår och ambulans samt stadsbussar har vid upprepade tillfällen utsatts för stenkastning och annan skadegörelse i Rosengård. Även väktare har trakasserats”

När skall svenska politiker vakna upp och återta Sveriges suveränitet över den utländska kolonin och exklaven, Rosengård i Malmö ? När skall politiker se till att införa svenska normer och lag i området ?

På ren svenska, hur fan är man funtad i huvudet om man attackerar en brandbil som försöker stoppa en brand i en trappuppgång, d.v.s skydda innevånarna från att förolyckas i en brand ? Oavsett förövarnas motiv till attacken så är det inte försvarbart !

Detta är Sverige och kan man inte acceptera våra lagar och samhällsnormer så skall förövarna straffas och utvisas- ifall utländska ! Sverige är Sverige och inte Gazaremsan där en intefada kan ”motiveras” med en israelisk närvaro.

Rosengård är en i mängden av koloniserade exklaver i Europa, där uppenbarligen normer, värdering och lagar inte är samma som för Europas övriga befolkning. ( Politikerna verkar inte ha ambitionen att ha samma frekvens av laglydighet i dessa områden). Jag är rädd för att upplopp som i Södertälje samt attacker så som i Rosengård kommer att resultera i regelrätt inbördeskrig. Vi har redan haft en försmak av detta över hela Frankrike i november 2005 samt t.e.x i Storbritannien, Belgien och Holland.

Listan kan göras längre men kommer tydligen inte att uppmärksammas förrän det är för sent ! Hur många skall behöva dö bara för att våra politiker inte kan agera i tid ?

Använd din röst och montera ned dessa indolenta s.k. folkrepresentanters hävdelse att representera dig !

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se