söndag, januari 08, 2006

Aftonbladet: Pedofil får permanent uppehållstillstånd !

Aftonbladets artikel visar vilka stora öglor asylnätet har och vilka fula fiskar som slinker igenom:

” Den 53-årige sexgurun är efterlyst av Rumänien för trafficking och pedofili. Nu har Sverige blivit en frizon för honom. I måndags fick han permanent uppehållstillstånd.

Sexgurun och yogaledaren misstänks av rumänska myndigheter för att ha förgripit sig sexuellt på en underårig flicka och för människohandel med flera unga kvinnor.

Rymde till Sverige
Under pågående rättsprocess förra våren rymde mannen, ledare för den så kallade Misa-rörelsen, från sitt hemland till Sverige för att söka asyl. När det kom fram att han var efterlyst av interpol greps han av Malmöpolisen, och häktades senare av Malmö tingsrätt. Migrationsverket avslog hans ansökan om uppehållstillstånd. Trots att både åklagaren Ronny Jonsson och senare riksåklagaren inte såg några hinder för att lämna ut 53-åringen, avslog Högsta domstolen Rumäniens begäran i oktober förra året. -Vi ansåg att det fanns risk för förföljelse av religiösa skäl, säger Johan Munck, ett av de justitieråd som fattade beslutet. I måndags gick Utlänningsnämnden på HD:s linje och gav rumänen permanent uppehållstillstånd, vilket bekräftas av biträdande enhetschef Lisen Samuelsson.”

Ja, exemplet talar för sig självt. Notera att Rumänien är ett demokratiskt kandidatland till EU. Dessutom råder det inget krigstillstånd i landet.

De som vågar säga att asylrätten exklusivt skall vara för människor från krigszoner ( vilket inkluderar inbördeskrig med dess förföljelser) blir per automatik kritiserad som ”främlingsfientliga” och i etiketteras som motståndare till allt som är nobelt och humant, med andra ord de blir ”mänskligheten fiende nummer nummer ett !”

Motståndare ? Ja- men inte till människor utan till naiv invandringspolitik som ligger vidöppet för missbruk ! Men vad kan man vänta sig med nuvarande påbud från politiker och media när amnestilagen införts!

Jag mår illa som Magnus Uggla sjöng. Man kan inte annat än stämma in. Dessa naiva personer som förespråkar amnestilagarna kommer att sätta i wrongstrupen den dagen de skall ha en pensionen utbetalad och upptäcker att tillgångarna redan har konsumerats upp av immigranter som inte lyckats få jobb i landet ! ( Man kan inte få ur mer utbetalningar från ett system än man betalar in, samtidigt som samhället inte har ränteavkastningar på nuvarande kapital. I Sverige måste vi kontinuerligt skapa kapital genom att göra produkter för export, eftersom vi har inte en oljereserv som Norge att lägga på hög för pensionen, eller en oljereserv som kan förörja oss hela livet utan arbete alls som i Saudiarabien ).

Den som försvarar ovanstående med att Sverige har behov av arbetskraftsimport skall först förklara varför vi har arbetslöshet i landet. Åldrande befolkningen ? Ja visst- men det innebär också en längre livslängd. Livet och arbetsförmågan är längre idag än när pensionsåldern sattes vid 65 ! ( Dessutom förutsatte pensionskalkylen att alla arbetade cirka 40 år, vilket inte är fallet idag med direkt import av äldre invandare och ungdomar i Sverige som inte kommer ut i arbetslivet).


Medför det längre arbetslivet hårdare konkurrens på arbetsmarknaden ? Ja visst ! Lösningen är dock inte ökad invandring utan skapandet av ekonomisk tillväxt ( vilket också kan vara teknoekonomisk pollinering, d.v.s importerat humankapital när samhället och invandringens förutsättningar bygger på meritokrati; se systemen för visa/uppehållstillstånd i t.e.x: Australien eller USA ) som innebär jobb ! Inte konstgjorda statliga jobb som beror på finansiering av statliga pengar utan riktiga jobb som finansieras av profit och inte skattemedel !

En annan anledning, om man är för Europas gottfinnande; vilket är dock högst tabu i dagens samhälle- nativiteten (födelsetalen bland européer ) om självbevarelsedriften skall beaktas !

4 Comments:

At 9/1/06 9:42 fm, Blogger vinterbadaren said...

Mycket välskrivet om "dårarnas paradis".Länkar till detta eminenta blogginlägg--hoppas det är ok!!

Kämpa på!!

 
At 9/1/06 7:10 em, Blogger Moderatorn said...

Tackar. Vi är tacksamma för alla länkar om budskapet på denna blogg, Uppriktigt Talat ! Det är det vi är till för-att sprida yttrandefriheten och motverka politisk skolning från toppen som är inget annat än åsiktsförtryck kallad "politisk korrekhet". Uppriktigt Talat tar dock bara ansvar för det vi publicerar själva.

 
At 10/1/06 12:50 fm, Anonymous Anonym said...

www.fomi.nu


Affe

 
At 10/1/06 8:39 em, Blogger Weine Berg said...

Detta fall visar med oerhörd kraft hur ruttet det nuvarande systemet är.

 

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se