söndag, januari 01, 2006

Nya upplopp i Frankrike: Stenkastning mot brandmän, 25000 polismän utkallade, 343 bilar sattes i brand !


DN rapporterar med minsta möjliga notis ( p.g.a fel typ av förövare):

"343 bilar brann runt om i Frankrike, trots att 25 000 poliser hade satts in för att bevara lugnet.
Hundratusentals fransmän firade nyårsafton på Champs-Elysees i Paris. Samtidigt var det oroligt i förorterna och runt om i andra franska städer, rapporterar AFP.Vid fyratiden på nyårsnatten hade 343 bilar satts i brand och 266 personer arresterats för olika brott. I bostadsområdet La-Seine-sur-Mer kastade ungdomar sten mot brandmän.Upploppen var en påminnelse om de oroligheter som drabbade Frankrike i oktober, då 10.000 bilar stacks i brand och över 5000 personer arresterades."


Franska politkers kapitulation för ligisterna genom ytterligare ekonomiska injektioner till förorten och statliga jobb öronmärkta för invandrare ( vilket har tidigare prövats ) har tydligen inte lugnat bosättarna.

Vilka möjligheter det finns som ickeeuropé att kolonisera Europa utan att ens ha ett jobb innan man bosätter sig !

I praktiken fri invandring sker i Frankrike, som i Sverige ( enligt
nya amnestilagen ), utan att ta hänsyn till ifall ekonomin har behov av arbetskraftsimport eller ej. Och om bosättarna inte lyckas få jobb så behövs bara kravaller, våld, vandalism och anklagelsen att européerna är rasister så belönas de med ekonomiska program och örommärkta statliga jobb !

Tydligen är de dock inte nöjda eftersom de fortsätter att vandalisera och tutta eld på bilar samtidigt som man attackerar " rasistiska brandmän" som försöker göra sitt jobb genom att släcka bilbränderna ! Varför skall de göra något annat ? Ifall utryckningsfordon som brandbilar, ambulanser tvekar att rycka ut till dessa oroshärdar i förorten ( eftersom
utryckningspersonalen är orolig för sin säkerhet) så behöver de bara yrka på ytterligare "rasism" i samhället. För förövarna blir det inga konskvenser. Precis som vid
stenkastning mot brandbilar i Rosengård, Mamlö eller vid attacken med automatvapen mot polishuset i Södertälje.

Nu när samhället uppenbarligen misslyckas med att markera genom strypa nyhetsrapporteringen vid "politiskt känsliga händelser " och att sätta ned foten och visa vad svensk lag och normer innebär, vad kommer då att behövas innan nyhetsrapporertingen vågar ge problemet dess uppmärksamhet som det förtjänar ? När vi kommit till regelbundet inbördeskrig ? Med nuvarande indolenta samhälle så kommer uppenbarligen många politiker och journalister att indirket vara ansvariga för många onödiga offer; och inse problematiken för sent !

Mitt tidigare tankeexperiment sammanfattar nuvarande västeuropeiska invandrings situation och upplopp:

"Att urskulda dessa kriminella handlingar, d.v.s upploppen i form av förstörande av egendom, kyrkor, attackerande av handikappade människor, beskjutande av poliser och misshandel av oskyldiga med att säga att orsaken är att människor är missnöjda över att inte ha jobb är idiotisk naivitet. Dessa upplopp är inte försvarbara oavsett orsak. Argumentet späder bara på förövarnas ursäkter. Det är det samma som att påstå att det är förståligt och försvarbart om vi som européer skulle bosätta sig i massor i Japan, oavsett möjlighet att få jobb i landet, och när så inte sker börjar vi attackera det japanska samhället. Tankeexperimentet visar hur befängt detta är"

Markera att du bryr dig, ge dessa
s.k folkrepresentanter en näsbränna vid nästa val ! Rösta ut patrasket istället för att låta problemtatiken gallopera iväg till något som det inte behöver bli- ett regelrätt inbördeskrig med oskyldiga offer !

Vi ber för ett samhälle, ett demokratiskt samhälle med yttrandefrithet utan kvotering och våld ! Vi ber för ett svenskt samhälle där alla etnicteter är stolta svenskar med den gemensamma nämnaren, det svenska språket ( vilket idag inte är en förutsättning för att bli svensk medborgare). Vi ber för ett Sverige som inte skall behöva böja sig för våld och ändra sin fredliga normer p.g.a den utländska anstormnings utpressnings försök !

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se