tisdag, januari 03, 2006

Storbritannien: Politisk korrekthet hotar samhället och har blivit galenskap !

I Storbritannien som i andra länder i Västeuropa med stora invandrargrupperingar har den s.k ”pc-brigade” ( political correctness ) aktivt arbetat för förtryck av yttrandefrihet, falsifiering av fakta, nedtystning av nyhetshändelser och understödjande av utländsk kolonisation av Europa. Kortfattat kallas det ”political correctness gone mad”. Exempel på det aktiva understödjandet från ”pc-brigade” är ändrandet av namnet för julbelysningen till ”vinterbelysning”. Allt för att på offentliga platser inte ha juldekorationer så att det inte skall riskera att uppröra den invandrade muslimska befolkningen. På ställen där juldekorationerna inte är borttagna helt kallas de istället för ”winter-lights”. Läs om händelsen via länken till BBC News.

Debatten om den politiska korrektheten och den positiva särbehandling (vilket inte är annat än statsunderstödd rasism) lyser med sin frånvaro bland politiker och journalister i Sverige. Här i landet har situation förvärrats när politiker börjat tala om positiv särbehandling på arbetsmarknaden genom att invandrare skall få lagstadgad förtur hos arbetsgivare vid anställningar.

I Storbritannien har dock Sky News rapporterat följande ( översättning av moderatorn):

” Politisk korrekthet hotar det brittiska samhället enligt social-policy tankesmedjan ”Civitas”.
Civitas skyller den politisk korrekthetens attityder för skapandet av muslimska getton vilket i sin tur har skapat unga muslimska terrorister.

Författaren Anthony Browne säger att politisk korrekthet har kommit att bli en form av ”mjuk-totalitarism”.

Han hävdar att detta har lett till en ”moralisk feghet” och ”intellektuell oärlighet”.

Den politiskt korrekta sanningen proklameras offentligt av politiker, celebriteter och BBC
( public service bolag som SVT, moderatorns anmärkning) även om den är sakligt fel, säger han.
Även om politisk korrekthet en gång hade syftet att hindra öppen diskriminering, konstaterar han nu att den ”gör mer ont än gott” genom att undertrycka sanningen.

Ett exempel är när anhängare av den politiska korrektheten rutinmässigt skyller den explosionsartade ökningen av HIV-infekterade på att ”ungdomar praktiserar osäker sex”.

Han säger att den ”faktiska korrekta sanningen” beror på hiv-positiva afrikanska invandrare som kommer till Storbritannien.

Andra ämnen som grumlas p.g.a den politiska korrekthetens tankemönster, säger Brown inkluderas:

-Kvinnor har sämre betalt än män p.g.a sexuell diskriminering. Han hävdar att det beror på att kvinnor gör annorlunda karriär val i arbetslivet och är barnlediga.

- Afrikansk fattigdom beror på att väst inte ger tillräckligt med bistånd och inte efterskänker lånen. Han säger att det istället beror på dålig politisk ledning och despotism i afrikanska länder.

Mr Brown säger om politisk korrekthet: ” genom att stänga ner debatter motverkas samhällets förmåga att tackla problemen som det står inför” ”

Läs artikeln på Sky News.

När uppropet diskuterades i Sky News fick det stor uppmärksamhet. Tankesmedjan Civitas fick enormt stöd när tittarna gav sina reflektioner på rapporten. En som redan givit sitt stöd för kampanjen är artisten Cliff Richard, som redan i november protesterade mot julens avskaffande i södra London och samtidigt uttryckte sin avsky för den politiska korrektheten.
Vi har samma problem i Sverige. När skall svenska politiker vakna upp ? När skall svensk media rapportera om
kravallerna i Södertälje eller attacker mot uttryckningsfordon i Rosengård med det utrymme som det förtjänar ? När skall svensk media sluta att mörka vissa händelser; när skall kriminella handlingar gjorda av utlänningar rapporteras på samma sätt som gjorda av svenskar ?

Och till sist, när skall svenska riksdagspolitiker och journalister våga debattera och sluta frysa ute politiska motståndare ? De kallar sig demokrater. Dags att göra skäl för namnet !

Länk till tankesmedjan Civitas !

Länk till artikel om pc-brigade på Civitas.

1 Comments:

At 9/7/06 3:22 em, Anonymous Anonym said...

Jaså är det här personen som spammar Passagens debattforum håller till.

 

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se