tisdag, februari 21, 2006

Åsiktsfundamentalismens Sverige: Censur och makfullkomlighet från "demokraterna"


Att vi i Sverige har en åsiktsfundamentalism som punkterar yttrandefriheten med osakliga anklagelser samt att vi lever med en statsunderstödd rasism ( ”positiv särbehandling” av invandare inom utbildningsväsendet och nu snart lagstadgad inom arbetslivet) är inget nytt.

Men att statsmakten aktivt punktar yttrandefriheten med fysiska hinder är något nytt på senare tid.

Senaste gången fysisk censur förkom var under andra världskriget vilket försvarades med krigstillstånd i världen. Man kan fråga sig om dagens censur är ett erkännande av ett permanent krigstillstånd mellan väst och islamisterna ? Om så är fallet varför understödjer vi då fienden med bistånd (Hamas Palestina) och ger islamska fundamentalister uppehållstillstånd i Sverige ? Man till och med tillåter islamister att uppvigla till hets mot folkgrupp med ursäkten att vi har "yttrandefrihet", se inlägget om Bellevuemoskén i Göteborg.


Notera, de förnekar karikatyrer men falierar att agera mot andra hållet, d.v.s stoppa hets mot väst. (Den springande punkten för islamisterna är inte karikatyren av Muhammed utan att avbildning av profeten överhuvudtaget inte alls får förekomma. Oavsett karikatyr eller ett försök till historisk avbildning ! US Supreme Court har en bild på Muhammed och västs intressen har blivit attackerad p.g.a detta, se länken).
Slutsatsen är uppebar, lagen om hets mot folkrupp samt yttrandefrihet gäller bara på ena hållet . Så mycket för demokratin i Sverige !

Media tidningen Resumé rapporterar:

”Förlaget Alida i Uppsala lade i protest mot svenska myndigheters agerande ut teckningarna. - Detta är en protest mot svenska myndigheters flata eftergifter för muslimers hot. Säpo och utrikesminister Laila Freivalds har agerat för att stänga en webbsida med karikatyrbilder på Muhammed, vilket strider mot demokrati och yttrandefrihet, säger Mariann Andersson som driver förlaget, i ett pressmeddelande

Hemsidan ska kämpa för yttrandefrihet, demokrati och jämställdhet mellan könen. Mariann Andersson säger att förlaget inte har någon att göra med Sverigedemokraterna. - Vi anser att vi själva skall bestämma vad vi skall publicera i våra tidningar och på våra hemsidor. Inte imamer i Mellanöstern, säger Mariann Andersson”
Igen är det bevisat. Den politiska korrekta ”sanningen” är definierad av social liberalistiska dogmer bland journalister och politiker från hela riksdagsparti-spektrumet. Dessa dogmer passar egna syften, som i sig handlar om att säkra den egna rätten att yttra sig, d.v.s att inneha makten och de speciella ekonomiska förmåner detta innebär för dagens politiker.

Vi har tidigare tagit upp denna selektering av sanningen på Uppriktigt Talat. Vi skrev om den politiska korrektheten som blivit galenskap samt frågade oss
varför ordet ”populism” har en negativ klang:

”Ifall folkvilja beaktas kallas det ”populism” och när någon organisation utanför riksdagen vågar utmana dem så gaddar de ihop sig från vänster till höger i försvar ( av sina privilegier). Den negativa klangen i ”populism” har jag aldrig förstått ifall vår nuvarande s.k demokrati skall spegla folkets vilja.”


Att dessa s.k. ”folkrepresentanter” och ”objektiva journalister” punkterar demokratin med osakliga anklagelser och nedtystning av politiska motståndare från partier utanför riksdagen( d.v.s. utfrysning av politiskt aktiva medborgare som är utanför deras intellektuella kontroll, d.v.s ej hjärntvättade människor hos de etablerade partiernas skattemedels försnillade ungdomsorganisationer) är faktum vi redan lever med; men att de nu fysiskt stoppar åsikter genom censur som stängning av publikationer visar hur illa det står till med dagens demokrati.

Vi frågade i ett tidigare inlägg:

”Vem kommer att stötta nuvarande samhällssystem med politikerprivilegier och åsiktsförtryck i det längre perspektivet under dessa förhållanden? Inte en sann demokrat i alla fall !”

Igen har dessa s.k demokrater gjort demokratin en otjänst. När det inte passar den partipolitiska agendan undviker man t.e.x folkomröstningar i det längsta eller de direkta resultaten av sådana som t.e.x européernas nej till Turkiet i EU ( franska och nederländska folkomröstningarna beträffande EU-konstitutionen, d.v.s folkets nej till turkiskt EU-medlemskap).

Det passar att vara demokrat så länge åsikter överensstämmer dess egen världsuppfattning tydligen. Jag mår illa herrar o damer riksdagsledamöter !

Agera NU i förvar av yttrandefriheten – rösta ut patrasket medan vi KAN !

1 Comments:

At 23/2/06 6:26 em, Blogger Weine Berg said...

De som inte höjer sin röst för finna sig i att bli styrda av de röststarka. Ju fortare man inser detta, desto bättre.

 

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se