torsdag, april 27, 2006

Koloniseringen och islamiseringen av Sverige fortsätter: Muslimer vill ha egna lagar i Sverige


SVT rapporterar:

"Sveriges största muslimska samfund kräver särskilda lagar för muslimer, uppger Rapport. Organisationen vill bl.a. att skilsmässor bland muslimer ska godkännas av en imam, vilket är en förändring av svensk familjerätt."

Fler krav enligt det muslimska uppropet som har skickats till alla riksdagspartier är:

"Att imamer ska få ge muslimska barn separat undervisning i islam och hemspråk i de kommunala skolorna."

"Flickor och pojkar ska heller inte behöva ha simundervisning tillsammans."

"Det är imamens roll att medla så att familjen ska fortsätta att leva tillsammans. Det är det största arbetet vi har, vi vill inte ha skilsmässobarn, säger Mahmoud Aldebe, ordförande i Sveriges Muslimska Förbund, till Rapport."

"Vi vill kvinnornas bästa...vi vill att muslimerna ska vara en del av samhället."

Vad hände med ordspråket " Man skall ta sedan dit man kommer" ?

Det må vara nobelt och bra att utgångspunkten för dessa förslag är att dessa islamister inte vill ha skilsmässobarn. Det som jag dock inte förstår är varför flickor och pojkar skall behöva hållas åtskilda under simträningen. Hur påverkar detta familjens fortbestånd positivt ?

Här har vi respresentanter för 70 000 muslimer i Sverige som uppenbarligen inte har viljan och ambitionen att leva i ett jämnställt och demokratiskt svenskt samhälle. De bosätter sig i Sverige en masse, och nu har de kommit till andra steget i kolonisationen.

Att omforma Sverige( och övriga Västeuropa) till deras kultur, normer och lagar. ( För mer information om hur intergrationen motarbetas av islamister läs SVTs granskning på denna länk ! )

Man måste fråga sig. Vad har dessa muslimska människor flytt ifrån ? Uppenbarligen så har de inte bosatt sig i Sverige för vår s.k. frihet , jäm- och religionsfrihet. ( Skyddsbehov ifrån krig har inget med asylrätten att göra idag. Läs om villkoren för uppehållstillstånd som gäller enligt amenstilagen.)

Dessa islamistiska fundamentalister har tydligen en annan agenda, en agenda som de naiva och godtrogna svenska riksdagspolitikerna ( de som röstat igenom amnestilagen och tror därmed tror att de fått nya potentiella väljare som skall säkerställa deras framtida priviligier) inte fattat vad den innebär.

Vad denna agenda är vill jag hålla oskagt från min sida. Istället låter jag ovan exempel och övriga samhällsutveckling tala för sig självt.

Om vi inte drar i handbromsen i tid och bara blundar för problemen som massinvandrigen och omformningen av Sverige till denna multikulturella kompott ( läs: omformningen av samhället enligt bostättarnas levnadsmönster) skapar så är jag rädd för att vi går en konfliktfylld och dyster framtid till mötes.

En sak är säker. Det är många med mig som kommer att ta aktivt del i motståndet till denna utvecklingen. Världens konflikter skall inte tillåtas göra upp i Sverige ! Vi vägrar att gå denna konfliktsfyllda framtid till mötes.

Gränsen är nådd beträffande omformningen av Sverige till andras folks land. Vart går gränsen annars ? När infödda svenskar blir färre än 50% av befolkningen och inte längre känner igen sig i sitt eget s.k hemland ?

Det är är bara en fråga. Men väl värd att ställas....

Vart går gränsen beträffande Sveriges förmåga att absorbera invandrare samtidigt som vi inte har ett överskott att dela med oss av eller tillräckligt med jobb till nuvarande befolkningen ?

Den som vill läsa mer om Europas omformning till EuroArabia kan läsa inlägget "Varför Turkiet inte är en naturlig EU-medlem" på denna blogg.
7 Comments:

At 30/4/06 4:38 em, Anonymous Anonym said...

Danska imamer stöder Ebtisam och Mahmoud Aldebes krav, och visar varför de är rimliga:

http://www.religion.dk/nyheder/artikel:aid=289203

 
At 6/5/06 7:47 em, Blogger z999 said...

En intressant blogg med genomtänkta blogg-inlägg, vad besökarna sen skriver har förståss inte du något ansvar för.

När du tar avstånd från rasism så antar jag att det handlar om rasism som den är förklarad i nationalencyclopedin och inget annat?

 
At 7/5/06 10:48 em, Blogger Moderatorn said...

Till: z999
Uppriktigt Talat tar avstånd från diskrimering p.g.a gentetiska egenskaper. Ingen människa är mer värd än en annan människa p.g.a "rastillhörighet". Däremot förnekar vi inte begreppet "ras" vilket kan innefatta genetiska egenskaper hos en grupp människor. "Ras" i ren biologisk hänseende existerar bland människor som bland alla andra djurarter. Därav de yttre skillnaderna i tex utseende. Vi vill dock inte dra några slutsatser om "inre" egenskaps skillander mellan "raser".

Dock finns det skillnader i egenskap och beteeende mönster som kan generellt asscocieras med en grupp människor. Detta beror dock på KULTUR och inte gentetiska betingelser.
Och undantag bekräftar regeln sjävfallet.

Människor skall bedömas individuellt och inte gruppmässigt. Detta är gott rättesnöre i den utsträcknignen det går. Till trots inom vissa kulturer finns beteende egenskaper specifikt för gruppen. Ibland måste man dock kunna generalisera när man beskriver ett fenomen och dess orsaker ( vilket kan härledas till t.e.x en grupps kultur).

Så fungerar vetenskapliga observationer i övrigt och bör gälla människor också.

Människan står inte över naturen, människoarten består av många olika grupper som har gemensamma ytliga karaktärer och i de fallen kan man tala om det illa valda order "ras".

Den politiska korrektheten försöker påstå att begreppet "ras" är gammalt begrepp och t.o.m "ovetenskapligt"!

Detta är nonsens sjävfallet.

Japaner är svarthåriga t.e.x och inte mellanblonda, blonda eller rödlätta. I detta fall kan man tala om en japansk variant av den mongolasiatisk "rasen".

Asiater blir inte blonda eller får kaukasiskt utseende (Europeiskt)..så med den defintionen existerar begreppet "ras."..oavsett vad PK kallar dessa skillnader !

Igen, vi är dock alla människor och en människa skall inte dömas i förhand p.g.a av "rastillhörighet"....

Så vi tar alltså avstånd från diskrimineringen av "ras" dvs rasism. Detta gäller dock inte kultur ! Hoppas att du är nöjd med svaret.
Mvh
Moderatorn

 
At 30/5/06 1:13 fm, Anonymous Detective said...

Hej hej
Är det du som spammar Passagens debattforum?

 
At 30/5/06 6:32 em, Blogger Moderatorn said...

Till Detective

Vad pratar du om ? Vi har inget problem med att läsare citerar denna blogg om det är det du menar.

 
At 22/6/06 5:16 em, Blogger Candide said...

Här odlas det fördommar, hat och frustrationer ser jag. Att man finner det meningsfullt?

 
At 22/6/06 5:23 em, Blogger Candide said...

Moderatorn skrev:
"Så vi tar alltså avstånd från diskrimineringen av "ras" dvs rasism. Detta gäller dock inte kultur !"

min fråga:
Vad är det som inte gäller kultur? Att rasism inte kan tillämpas på kulturer. Nähä, det verkar ju uppenbart eftersom
begreppen refererar till olika saker.

Eller menar du att det inte är fel att diskriminera människor på grundval av kutlurell tillhörighet? Det är ju en rätt så ovanlig ståndpunkt i så fall. Betyder det att det inte är fel att ge sämre behandling (ex vård, lön, politisk frihet, etc.) till människor som tillhör en annan kultur? Eller vad och, framförallt, varför? Förklara gärna.
/C

 

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se