söndag, april 23, 2006

Skattepengar används till att finansiera terroristers besök i Sverige !

Sydsvenska Dagbladet skriver:

"Terrorn är, på sätt och vis, på väg till Skåne. Tre lokala föreningar har bjudit in Salah Muhammad al-Bardawil, gruppledare för Hamas i det palestinska parlamentet, till ett besök i Malmö den 16 maj. "
"Är det något att uppröras över? Skall Malmö – och övriga Sverige – ens bry sig? Ja. Och ja. Hamas har blod på sina händer. En vapenvila respekteras nu, men Hamas har dödat omkring 300 israeler i över 50 självmordsattacker. Det är en terrororganisation, vilket EU slagit fast. "

"Det är stötande inte minst med tanke på att Palestinska föreningen får bidrag från Malmö fritidsförvaltning på drygt 460 000 kronor. Skattekronor."

Inget nytt under solen. Svenska skattebetalare inte bara försörjer ekonomiska migranter som koloniserar Sverige utan att ta hänsyn till dessa människors reella möjligheter försörja sig utan också underlåter riksdagspartierna att införa apartheid när invandrare skall bli positivt särbehandlade på arbetsmarknaden, dvs få förtur till arbeten före infödda svenskar. (Detta gäller redan utbildningsväsendet när elever med utländsk bakgrund får förtur till utbildningsplater på Uppsala Universitet före elever med bättre betyg och svensk bakgrund).

Man kan fråga sig vad det skall sluta? Politker anmoder kommuner att ytterligare kraftigt öka flyktingmottagandet allt i linje med amnestilagen som syftar till att ge alla människor som kommit till Sverige efter år 2000 uppehållstillstånd, oavset skyddsbehov eller inte. Endast s.k humanitär angelägenhet räcker ! Dessutom säger politiker att amnestin måste gå än längre !

Jag ställer frågan igen. Vart går gränsen ? På mindre än 15 år har Sveriges alla städer i snitt fått en befolkning på 30 % som är födda utanför landet. Än större grupp är födda i Sverige med två utlandsfödda föräldrar. Om vi också beakter att denna folkgrupp i större utsträckning lever på bidrag p.g.a arbetsplats brist i Sverige ( p.g.a företagsutflyttning och en förd politik som innebär arbetskraftimport samtidigt som antalet arbetsplatser minskar) måste man fråga sig, hur mycket pengar av ickeförekommande överskott har Sverige att dela med sig av genom att t.e.x ge rumänska pedofiler asyl?

Om man också beaktar att svenska staten berövar dessa människor ( första och andra generations invandrare) deras förutsättningar att leva i Sverige genom att inte hjälpa dem att associeras med Sverige och veta vad svenskt tradition och kultur är genom att inte kräva att "nysvenskar" skall kunna tala svenska för att bli svenska medborgare, så är det berättigat att hysa oro inför Sveriges framtid. Om inte ens andra generationens invandrare känner sig som svenskar med nuvarande integrations politik och när en regelrätt självutplåningspoltik av svensk kultur sker från statsmaktens sida så måste fråga sig-vad är då framtidens Sverige ?

Skattepengar går till somaliska och kurdiska fritidsföreningen etc, skattepengar till moskébyggen och nu finansiering av terroristers Sverige besök ( samma organisation som attackerade svenska biståndskontor i Gaza och uppmande svenska medborgare att lämna Palestina under Mohammed karikatyr krisen ) samt förtryckande av yttrandefriheten och stegvis punkterandet av demokratin -ja vart går gränsen ?

Dessa indolenta s.k "do-gooders" skapar verkligen grogrund för mänsklighetens mörka sidor. Hat och och inbördeskrig i Europas framtid ?

Igen ? När skall vi lära oss. Hantera problematiken i dagens samhälle medans tid är !Vakna upp herrar och damer politker ! Och väljare, vakna upp genom att rösta bort dem om de inte agerar !

Multikultens kompott av olika kulturer, språk, levnadsmönster och religioner har historiskt sätt resulterat i förhatliga konflikter när dessa människogrupper åtskildes av en gräns. Hur skall det blir när det braker lös mitt i multikultisamhället ?

Jugoslaviska inbördeskriget i repris fast i större skala i hela Västeuropa ?

Vi ber att vi slipper detta. Dags att vakna upp till realismens verklighet och lära av historien ! Människan måste finna gemensamma nämnare i samhället som förenar oss och inte främjas att leva i ett mutikulturellt samhälle. Dags att främja demokratin och europeiska värderingar istället för att motverka dessa.

Svenska folket säger -det räcker nu med multikulti och massinvandring utan hänsyn till ekonomiska villkor och förutsättningar !0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se